dijous, de desembre 06, 2012

PARAPLUIES EN PAPIER


Aquest fotograma pertany a la comèdia romàntica Hors de Prix protagonitzada per la dolça Audrey Tautou. El personatge d'Irène decora el seu cabell amb els petits para-sols de paper dels cocktails que ha begut en l'escena anterior. La imatge juvenil, divertida i sexy de l'actriu és la inspiració per a la meva nova pàgina de scrapbook que podeu veure més abaix.

Este fotograma pertenece a la comedia romántica Hors de Prix protagonizada por la dulce Audrey Tautou. El personaje de Irène decora su pelo con las pequeñas sombrillas de papel de los cocktails que ha bebido en la escena anterior. La imagen juvenil, divertida y sexy de la actriz es la inspiración para mi nueva página de scrapbook que podéis ver más abajo.

This frame belongs to the romantic comedy Hors de Prix starring the sweet Audrey Tautou. Irene's character decorates her hair with the little paper umbrellas from the cocktails she have drunk in the previous scene. The youthful, funny and sexy picture is the inspiration for my new scrapbook page that you can see below. 



I finalment us deixo amb la part de la pel.lícula on podeu veure de què parlo (mirar a partir de 01:51)

Y finalmente os dejo con la parte de la película en la que podéis ver de qué hablo (mirar a partir de 01:51)

And finally the part of the movie that explains what I'm talking about (see from 01:51)