dilluns, de gener 02, 2012

MELCIOR, GASPAR I BALTASAR

La festivitat de Nadal que més m'agrada és La Nit de Reis i la vistosa Cavalcada. La tradició que explica com 3 mags van portar regals a Jesús guiats per una estrella sempre m'ha resultat màgica i fascinant. De fet, a casa és la nostra celebració preferida! Doncs bé, com que Melcior, Gaspar i Baltasar ja estan de camí, he preparat aquestes tres etiquetes per als regals de la meva família.

La festividad navideña que más me gusta es La Nit de Reis y la vistosa Cavalcada. La tradición que explica como 3 magos llevaron regalos a Jesús guiados por una estrella siempre me ha resultado mágica y fascinante. De hecho, en casa es nuestra celebración favorita! Pues bien, como Melcior, Gaspar y Baltasar ya están de camino, he preparado estas tres etiquetas para los regalos de mi familia. 

What I like the most in Christmas is La Nit de Reis and the spectacular Cavalcada. I have always found fascinating the tradition that explains how 3 kings brought gifts to Jesus guided by a star. In fact, at home, is our favorite festivity! So, as Melcior, Gaspar and Baltasar are already on their way, I have prepared these three labels for my family gifts. 


I per acabar, un vídeo indispensable en aquestes festes i que vaig descobrir de petita al costat del meu pare; una perla de Frankie Goes to Hollywood: The Power of Love. 

Y para terminar, un video indispensable en estas fiestas y que descubrí de pequeña junto a mi padre; una perla de Frankie Goes to Hollywood: The Power of Love. 

And finally, remembering a classic Christmas video that I discovered with my father when I was a child; a pearl from Frankie Goes to Hollywood: The Power of Love.