dilluns, de juliol 25, 2011

ART SURPRISE


Ordenant tot el material de manualitats he descobert una de les bases de cartró que utilitzo per treballar i m'ha sorprès que una eina de treball on s'hi barregen tintes, pintures i sprays tan diversos s'hagi convertit per ella mateixa en una creació abstracta meravellosa. Si us hi fixeu bé, fins i tot, en l'última de les imatges hi podeu descobrir, de casualitat, la figura d'un cor!

Ordenando todo el material de manualidades he descubierto una de las bases de cartón que utilizo para trabajar y me ha sorprendido que una herramienta de trabajo donde se mezclan tintas, pinturas y sprays tan dispares se haya convertido en sí misma en una creación abstracta maravillosa. Si os fijáis bien, incluso en la última de las imágenes descubriréis, de casualidad, la figura de un corazón!

Cleaning out my art supplies, I have found a foam that I use as a base for my work and I am surprised that a tool which mixes inks, paints and sprays so different has become a wonderful abstract creation. Have a look and pay attention on the third picture and you will even discover, by chance, the shape of a heart!