dimecres, de juliol 22, 2009

EXPANSIÓ


Avui he quedat per dinar amb l'Ester, una de les meves amigues de la infància i amb qui sempre és un plaer compartir estones de conversa. L'Ester treballa com a psicòloga a la seva consulta Na Coiribe de Sabadell, un centre psicoterapèutic que va decidir obrir fa uns anys. Sí, la meva amiga és una dona emprenedora i com que ara mateix té moltes idees i projectes de feina en ment doncs li he dissenyat aquesta llibreta perquè pugui anotar-ho tot!

Hoy he quedado para comer con Ester, una de mis amigas de la infancia y con quien siempre es un placer compartir momentos de conversación. Ester trabaja como psicóloga en su consulta Na Coiribe de Sabadell, un centro psicoterapéutico que decidió abrir hace unos años. Sí, mi amiga es una mujer emprendedora y como ahora mismo tiene muchas ideas y proyectos de trabajo en mente pues le he diseñado esta libreta para que pueda anotarlo todo!

Today I had lunch with Esther, a friend from childhood. It's always a pleasure having long talks with her. She works as a psychologist in her own office Na Coiribe in Sabadell (30 km far from Barcelona) Esther opened her psychotherapeutical center a few years ago. Yes, she's an enterprising person and as she's working on interesting ideas and job projects I've designed this notebook so that she can organize her brainstorming!

diumenge, de juliol 12, 2009

RONDE DE SOLIDARITÉ


Magali és una noia que fa de pallasso als hospitals i entrega targes fetes a mà als nens i nenes que visita. Des de la seva pàgina web anima a tothom qui vulgui a participar en aquest projecte. Jo he volgut col.laborar en aquesta ronda de solidaritat creant 4 targes senzilles, simpàtiques i amb un missatge esperançador.

Magali es una chica que hace de payaso en los hospitales y entrega tarjetas hechas a mano a los niños y niñas que visita. Desde su página web anima a quien quiera a participar en este proyecto. Yo he querido colaborar en esta ronda de solidaridad creando 4 tarjetas sencillas, simpáticas y con un mensaje esperanzador.

Magali is a girl who devotes to her work as a clown in hospitals delivering her own handmade cards for children. She calls for voluntary participation. So here it is my contribution to this cause with 4 simple, funny and encouraging cards.

dijous, de juliol 09, 2009

MINORITY REPORT


Avui la Mariela (una de les meves companyes de pis) fa 29 anys i aquest és el layout que he preparat per ella. El vaig dissenyar ahir a la nit, sense massa plantejaments, bastant sobre la marxa, tornant a la força de la combinació dels colors blanc-negre-vermell i fent servir de base una transparència. Molt probablement no entengueu el títol d'aquesta publicació i tampoc el significat de la pàgina de scrapbook però és normal tenint en compte que es tracta d'un missatge que només té sentit entre els 5 companys de pis! És el resultat de compartir codis entre nosaltres i que donen molta força a la gran famiglia que som! Igualment espero que us agradi!

Hoy Mariela (una de mis compañeras de piso) cumple 29 años y este es el layout que he preparado para ella. Lo diseñé ayer noche, sin demasiados planteamientos, bastante sobre la marcha, volviendo a la fuerza de la combinación de los colores blanco-negro-rojo y utilizando de base una transparencia. Muy probablemente no entendáis el título de esta publicación y tampoco el significado de la página de scrapbook pero es normal teniendo en cuenta que se trata de un mensaje que sólo tiene sentido entre los 5 compañeros de piso! Es el resultado de compartir códigos entre nosotros y que dan mucha fuerza a la gran famiglia que somos! De todos modos espero que os guste!

Today is Mariela's 29th birthday (one of my flatmates) and this is the layout that I have prepared. I designed it last night, making it up as I was going along, reusing the color combination white-black-red and placing a transparency as a base. Highly probable you won't understand neither the title of this entry nor the meaning of this scrapbook page but it's normal as it's a message that only makes sense among the 5 flatmates we are! It is the result of our code sharing and "famiglia" matters! Hope you like anyway!

dimecres, de juliol 01, 2009

AMB MAJÚSCULES


El mes de juny les meves amigues Sònia i Meritxell van celebrar el seus respectius aniversaris. Per sorprendre-les, vaig obsequiar-les amb les inicials amb majúscules dels seus noms convertides en imans per a la nevera. Desitjo que amb aquest obsequi en forma de lletra sentin la força, mantinguin la seva presència en el món i segueixin brillant.

En el mes de junio mis amigas Sònia y Meritxell celebraron sus respectivos cumpleaños. Para sorprenderlas, las obsequié con las iniciales en mayúsculas de sus nombres convertidas en imanes para la nevera. Deseo que con este obsequio en forma de letra sientan la fuerza, mantengan su presencia en el mundo y sigan brillando.

On June my friends Sònia and Meritxell celebrated their birthdays. As a surprise, I turned the inital capital letters of their names into fridge magnets with which I hope they both keep on feeling the strength and presence in the world.


Per a la presentació de cadascuna de les inicials vaig escollir una capsa de cartró ondulat decorada amb una petita composició de papers estampats en tons de color verd i altres materials com vetes, botons, brads i fil. JUST BECAUSE és el missatge de l'obsequi: perquè som amigues, perquè me les estimo, perquè els vincles entre nosaltres són forts, perquè la nostra relació és transparent... Senzillament, perquè sí...

Para la presentación de cada una de las iniciales escogí una caja de cartón ondulado decorada con una pequeña composición de papeles estampados en tonos de color verde y otros materiales como cintas, botones, brads e hilo. JUST BECAUSE es el mensaje del obsequio: porque somos amigas, porque las quiero, porque los vínculos entre nosotras son fuertes, porque nuestra relación es transparente... Sencillamente, porque sí...

I put their initials in wavy cardboard boxes decorated with a green paper composition and other materials such as buttons, ribbons, brads and thread. JUST BECAUSE is the message of these presents: because we are close friends, because I love them, because our ties of friendship are strong, because our relationship is clear... Simply, just because...