dijous, de juliol 09, 2009

MINORITY REPORT


Avui la Mariela (una de les meves companyes de pis) fa 29 anys i aquest és el layout que he preparat per ella. El vaig dissenyar ahir a la nit, sense massa plantejaments, bastant sobre la marxa, tornant a la força de la combinació dels colors blanc-negre-vermell i fent servir de base una transparència. Molt probablement no entengueu el títol d'aquesta publicació i tampoc el significat de la pàgina de scrapbook però és normal tenint en compte que es tracta d'un missatge que només té sentit entre els 5 companys de pis! És el resultat de compartir codis entre nosaltres i que donen molta força a la gran famiglia que som! Igualment espero que us agradi!

Hoy Mariela (una de mis compañeras de piso) cumple 29 años y este es el layout que he preparado para ella. Lo diseñé ayer noche, sin demasiados planteamientos, bastante sobre la marcha, volviendo a la fuerza de la combinación de los colores blanco-negro-rojo y utilizando de base una transparencia. Muy probablemente no entendáis el título de esta publicación y tampoco el significado de la página de scrapbook pero es normal teniendo en cuenta que se trata de un mensaje que sólo tiene sentido entre los 5 compañeros de piso! Es el resultado de compartir códigos entre nosotros y que dan mucha fuerza a la gran famiglia que somos! De todos modos espero que os guste!

Today is Mariela's 29th birthday (one of my flatmates) and this is the layout that I have prepared. I designed it last night, making it up as I was going along, reusing the color combination white-black-red and placing a transparency as a base. Highly probable you won't understand neither the title of this entry nor the meaning of this scrapbook page but it's normal as it's a message that only makes sense among the 5 flatmates we are! It is the result of our code sharing and "famiglia" matters! Hope you like anyway!