dijous, de novembre 12, 2009

PLUJA D'IDEES


Fa uns mesos em vaig comprar un pot de pintura spray però encara no l'havia fet servir en cap layout. Com que avui en el moment de posar-me a dissenyar la pàgina de scrapbook que tenia en ment no disposava de cap fotografia, he cedit tot el protagonisme al fons de la pàgina utilitzant diferents tipus de lletres com a màscares. El resultat és un abecedari en desordre, una pluja d'idees i una llista sense fi de paraules relacionades amb la creativitat. Satisfeta de la prova, d'haver experimentat amb una tècnica fins ara nova per a mi i de l'aspecte envellit i imperfecte del fons de la pàgina!

Hace unos meses compré un pote de pintura spray pero todavía no lo había usado en ningún layout. Como hoy en el momento de ponerme a diseñar la página de scrapbook que tenía en mente no disponía de ninguna fotografía, he cedido todo el protagonismo al fondo de la página usando diferentes tipos de letras como máscaras. El resultado es un abecedario en desorden, una lluvia de ideas y una lista sin fin de palabras relacionadas con la creatividad. Satisfecha de la prueba, de haber experimentado con una técnica hasta ahora nueva para mí y del aspecto envejecido e imperfecto del fondo de la página!

Some months ago I bought spray paint but I had still not used it in any layout. As today, at the time of designing the scrapbook page I realized that I had no photographs on my hand, I decided to focus on the background using different types of characters as masks. The result is an alphabet out of order, a brainstorm and a never ending list of words related with creativity. Satisfied with the test, the new experimental technique and how the paper looks old and imperfect!

3 comentaris:

Anna ha dit...

T'ha quedat molt bé Montse :)

Àurea ha dit...

M'encanta!!! T'ha quedat xulissima!!!!

Mariona ha dit...

Que txula!!!
La veritat és que les pintures d'spray son un vici, jejeje.